OTA YHTEYTTÄ
EN
esittely

Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co., Ltd on perustettu vuodesta 1985, joka on yksi ammattimaisimmista valmistajista. muovinen vetoketju Kiinassa. 

Yrityksemme keskittyy vetoketjujen tuotantoon yli 35 vuoden ajan, päivittäinen tuotanto voi olla miljoona metriä. Tuotteemme myyvät hyvin sekä kotimaan että ulkomaan markkinoilla, yrityksemme ansaitsi asiakkailtamme suuren tuen ja arvostuksen tuotteidemme erinomaisesta laadusta ja ammattitaidosta. 

Yrityksemme on erikoistunut seuraavien tuotteiden valmistukseen: 

1.luuvetoketju, laippavetoketju,liukuvetoketju, PE-vetoketju, PP-vetoketju, eva-vetoketju, mainosvetoketju, tyhjiösuljettu vetoketju ja kaikenlaisia ​​muotoiltuja vetoketjuja. 

2. Vetoketjut teepusseihin, ruokapusseihin, pukupusseihin, arkistopusseihin, postituspusseihin, itsekantaviin vetoketjupusseihin, pakkauspusseihin, kuitukangasvetoketjupusseihin ja kaikenlaisiin vetoketjupusseihin. 

3.PP, PE, EVA nopea vetoketjupuristin, vetoketjullinen laukkukone ja kaikenlaisia ​​liukumuotteja. 

4. Tarjoamme myös kaikenlaisia ​​muovisia vetoketjupäätä. Yrityksellämme on kehittyneet konelaitteet ja ammattitekniikat, voimme räätälöidä kaikenlaista suunnittelua asiakkailtamme auttaaksemme heitä laajentamaan markkinoitaan, kaikki ideasi ovat meille erittäin tärkeitä. 

Vilpittömästi tervetuloa tekemään yhteistyötä ja kehittymään kanssamme. 

1) Meillä on yli 20 vuoden kokemus kaikenlaisten muovivetoketjujen valmistuksesta 

2) Meillä on monia kehittyneitä ja täydellisiä tuotantolinjoja 

3) Ammattitaitoinen henkilökunta lupaa lyhyen ja oikea-aikaisen toimituksen 

4) Kilpailukykyinen hinta ja hyvä laatu 


about1


Miksi valita meidät 

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Asiakkaat ostavat MH:lta monista syistä. Mutta useimmissa tapauksissa se tiivistyy yhteen sanaan: Luottamus. 

Luota rikkaaseen kokemukseemme! 

Yksinkertaisesti sanottuna ymmärrämme asiakkaiden liiketoiminnan. Väite perustuu 20 vuoden mittaiseen materiaalituotteiden vientiliiketoimintaan yli 100 maassa, emme vain myy tuotteita, vaan myymme tietoa ja palvelua asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Asiakaskeskeisyys on antanut meille arvokasta asiantuntemusta, joka muuttuu helposti yhdeksi keskeiseksi luottamusalueeksi. 

Luota koko pakettiratkaisuihimme! 

Kun asiakkaat ostavat Zilistä, he eivät halua vain ostaa "vain tuotteita", vaan "sellaisia ​​tuotteita, jotka voivat auttaa asiakkaita saamaan voittoa". Kuten tiedämme asiakkaiden liiketoiminnan, viimeisimmät markkinamuutokset ja ikäisensä, pystymme luomaan asiakkaille pakettiratkaisuja: asiakkaan markkinoiden tarpeisiin sopivat tuotteet, oikea-aikaiset toimitukset, mukavuuslogistiikka, rahoitustuki jne. Tarjoamme erilaisia ​​palvelu- ja tukitarjouksia, jotka hyödyntävät parhaimman henkilöstömme kokemuspohjaa konsultteina, kouluttajina, toteutusryhminä ja huoltoteknikoina.  

Luota win-win-tuloksiimme! 

"Liikeni kasvaa yhä isommaksi ZiL:n myötä", "Voin aina luottaa Ziliin, kun tarvitsen apua", nämä sanat kuulemme asiakkailtamme. Olemme ylpeitä siitä, että puolet uusista asiakkaistamme on innostunut aiemmista asiakkaistamme. Hyvät suhteemme asiakkaisiin perustuvat aitoon kiinnostukseen luoda win-win-skenaarioita, jotka saavat jokaisen liiketoiminnan kasvamaan. 

Zilin valitseminen tiimisi jäseneksi ja yrityksesi menestyksen edistäjäksi on merkittävä luottamuslause. Käytämme mielellämme kokemustamme, ratkaisujamme ja tuloksiamme puolestasi ja alamme saavuttaa luottamustasi.


noin

Puh / WhatsApp / WeChat:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

Sähköposti:

[sähköposti suojattu]

Osoite:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kiina (Manner)

Tuotteemme
suunnistus
Powered By
Powered By Powered By
Seuraa meitä
Copyright © 2021-2023 Wenzhou Zili Plastic Clip Chain Co.,ltd | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot